ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent producator plante perene
Despre Recomandari Perene aclimatizate Catalog Magazine Contact
Cere oferta meniu

Despre noi

Intocmai ca o floare, povestea noastra a inceput inainte de germinarea brandului nostru. Erau vremuri in care lucrand ca peisagist, ma loveam constant de nevoia de a avea acces la plante perene aclimatizate. Am fructificat prima ocazie pe care am avut-o si am infiintat Luca Perene, din dorinta de a acoperi exact aceasta nevoie. Era 2010.

producator plante perene producator plante perene

Ca inginer horticol am activat in acest domeniu inca din primul an de facultate, realizand in timp ca am nevoie in lucrarile mele de o anumita categorie de specii aclimatizate in tara noastra, decorative in diverse sezoane prin flori, frunze, cu viata cat mai indelungata in gradina , si care sa armonizeze frumos tabloul gradinii, astfel am descoperit perenele. Prin infiintarea pepinierei am reusit sa imi transform visul in realitate, continuind astfel pasiunea pentru speciile floricole perene.

Plantele noaste isi incep viata in pepiniera de la stadiul de rasad, si parcurg apoi toate etapele de crestere si dezvoltare aici , inclusiv iernarea lor se face tot in exterior.

rasad planta mica ghiveci planta mare

In acesti 10 ani de productie am reusit sa aclimatizam specii noi de perene, ele putand fi astfel usor de cultivat in gradinile clientilor nostri. Un real succes pentru noi, este acela ca am reusit de-a lungul timpului sa mentinem o constanta in gama de specii cultivate, adaugand doar unele noi, in fiecare sezon.

rasad planta mica ghiveci planta mare

Avem onoarea dar si bucuria de a cultiva soiuri cu origine controlata, licentiate de marile companii specializate in acest domeniu.Tinem strans legatura cu furnizorii nostri, astfel reusim sa va prezentam in gama noastra ,ultimele varietati aparute in lumea perenelor. Majoritatea varietatilor au obtinut de-a lungul timpului diverse premii si medalii la concursurile internationale de profil.

soiuri de origine controlata soiuri de plante aclimatizate perene decorative

Testarile repetate efectuate in pepiniera inaintea comercializarii ofera certitudinea aclimatizarii complete.

Video

Va invitam sa urmariti cateva materiale video realizate in pepiniera:

×
×

Trimite-ne un mesaj

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Nu comercializam plante perene la bucata. Daca doriti sa achizitionati plante pentru uz propriu, va rugam sa accesati lista de magazine partenere